Over

SMART Opleidingen Lokale Overheden (hierna SMART) richt zich op het verzorgen van opleidingen, Incompany-trainingen, bijscholingsdagen en actualiteitendagen op het gebied van de WOZ en de heffing en invordering van publiekrechtelijke vorderingen ten behoeve van lokale overheden (gemeenten en waterschappen). Uitgangspunt hierbij is de (specifieke) behoefte binnen de organisatie waarbij wij graag met de klant meedenken. Wij hebben vanuit onze eigen praktijk altijd oog voor actuele ontwikkelingen binnen de vakgebieden. De klant krijgt dus altijd een op maat gesneden opleiding waarna het kennisniveau van de medewerkers weer op peil is en zij het geleerde goed in de praktijk kunnen toepassen.

Voor iedere cursus/opleiding wordt dan ook eerst een intakegesprek gehouden waarin wensen en verwachtingen besproken zullen worden.

Locatie en tijdstippen uitvoering

De klant zorgt voor een geschikte locatie voor de uitvoering van de cursussen. Deze locatie is voorzien van een beamer, scherm en - indien mogelijk - een Wifi-omgeving.

Lees meer

Schriftelijke toetsen

Met uitzondering van de cursus WOZ-medewerker (via SVM-NIVO) kunnen de hierboven genoemde opleidingen en trainingen worden afgesloten met een schriftelijke toets.

Lees meer

Tarieven

SMART biedt opleidingen en trainingen aan tegen voor de klant zo scherp mogelijke tarieven. Voor informatie of een op maat gesneden offerte neem dan contact met ons op!

Lees meer